beeresterk.com

UIT DE PRAKTIJK

 

 

 ...Elvira sportte vroeger regelmatig.

 

 

Ze  deed nu  af en toe  fitness,  maar vond t saai,    bovendien  zat ze  voor haar  drukke baan als accountmanager  al  de hele dag binnen of in de auto.

 Ze wilde  graag buitensporten, maar ze kwam niet verder dan af en toe een stukje fietsen.

De sportschool kostte haar nu elke maand geld, maar ze ging eigenlijk  te weinig..

 

 We begonnen te trainen in oktober,  de eerste keer regende het  wel een beetje,  maar dankzij goede  outdoorkleding  en een goede warming up merkte ze dat ze weinig last van het weer had...en ze werd met de week enthousiaster.

Ze wist zelfs haar a-sportieve  vriendin af en toe mee te krijgen !

 

 Het werd een aardig strenge winter...maar  doordat ze  door het afwisselende en opbouwende trainingsprogramma snel  fitter -en ook wat slanker- werd,   kreeg ze het niet koud,  en raakte   steeds meer  gemotiveerd:

 

" De trainingsafpraak  met Marc werd elke week iets waar ik naar uitkeek,  heerlijk  een uurtje buiten in de frisse lucht bezig zijn ,  mijn hoofd leegmaken en  gevarieerd sporten.

Soms was het zwaar, maar door het afwisselende programma  en de fijne buitenlocatie was het nooit saai, maar juist uitdagend en leuk.

 

 Ik ben fitter en slanker dan een halfjaar geleden,  en  heb  inmiddels   leuk leren   kickboxen ook nog,  ik voel me  zekerder op straat, had   nooit gedacht dat ik vechtsport  zo leuk zou vinden!